Vanzare Corturi Evenimente

Dimensiuni

Va prezentam gama noastra de corturi evenimente cu structura de aluminiu si invelitoare din PVC ignifugat 650g/mp:

Pavilioane modulare mici

VEZI MAI MULTE

Pavilioane modulare medii

VEZI MAI MULTE

Pavilioane modulare mari

VEZI MAI MULTE

Pagode

VEZI MAI MULTE

Vanzare Corturi Evenimente

EXPOZONE comercializeaza corturi tip hala de inalta calitate, fabricate in UE, ce corespund standardelor de calitate europene in domeniu.  Aceste corturi sunt construite in module si permit ca orice proiect sa poata fi usor adaptat nevoilor particulare ale beneficiarului prezentand o eficienta economica maxima.

PERSONALIZARE Corturile pot fi modificate prin elemente optionale specifice cerintelor fiecarui client. Aceste elemente optionale pot cuprinde: ferestre tip perdea, pereti laterali transparenti, usa dubla cu geam, podea etc.
STRUCTURA Structura pavilioanelor modulare este alcatuita din aluminiu si elemente de otel, iar invelitoarea este din poliplan ignifugat 650g/mp. Astfel de structuri sunt usor de montat si demontat. 
Logistica Pe langa asistenta tehnica oferita clientilor nostri in gasirea solutiilor tehnice optime, asiguram optional si intreaga logistica necesara implementarii proiectului (transport si montaj).
REZISTENTA Oferim posibilitatea de a intari structura de rezistenta pentru o incarcare de zapada mai mare 20kg/mp -90kg/mp.

INCHIRIERE SI VANZARE CORTURI