Despre noi

PRIMELE CORTURI

Din nevoia de a realiza suprafete acoperite la exterior pentru diverse evenimente, firma Artcon Unic SRL devine unul din primii importatori de corturi tip hala din Uniunea Europeana in Romania.

 

In 2005 am raspuns la o prima comanda de proportii pentru acele vremuri, era vorba de un cort in suprafata de 2000mp, 40mx50mx4m/h, in vederea organizarii unui targ auto la ROMAERO, București.

 

Tot in 2005 raspunzand la o cerere de spatii logistica pentru Kaufland, am venit in sprijin cu solutii de corturi depozitare si corturi sub forma de extensii provizorii la magazinele centrale din mai multe orase ale tarii.

SERVICII

Logistica

Astazi firma noastra asigura intreaga logistica pentru solutii temporare sau permanente in vederea acoperirii unor spatii prin corturile tip hala ce intampina nevoile diverselor sectoare din economie.

Adaptabilitate

Structurile noastre din aluminiu cu membrana din PVC fabricate in UE raspund cel mai bine nevoilor unei piete in schimbare venind cu solutii rapide si viabile.

Varietate

Sectorul corturilor tip hala acopera o varietate mare prin dimensiuni, rezistenta si forme astfel ca reuseste sa raspunda multor cerinte din domenii variate ale economiei.

Versatilitate

Aceste corturi industriale prin structura lor modulara din aluminiu dur si otel permit fabricarea si montajul lor intr-un timp foarte scurt. Relocarea acestor structuri fara pierderi materiale adauga la versatilitatea acestor corturi si a domenilor de activitate in care acestea pot fi folosite.

Citeste mai mult

Experienta

Firma noastra are o activitate indelungata de montaje, vanzari si inchirieri de corturi cu toate aspectele de logistica implicate. De -a lungul anilor am lucrat atat cu parteneri de renume in economia romaneasca cat si cu firme emergente ce au beneficiat de acelasi nivel de atentie si profesionalism din partea echipei noastre. Cei aproape 20 de ani de activitate in domeniu ne-au permis sa fim pentru clientii nostrii nu numai simpli furnizori de servicii dar si parteneri de busines oferind consultanta si continuitate ajutand la luarea celor mai potrivite decizii de achizitie in functie de specificul si nevoile activitatilor economice ale acestora.

Citeste mai mult

Incredere

Privind in urma cu 18 ani de la inceperea primelor montaje de corturi si pana in prezent, firma noastra sub brandul Expozone s-a remarcat ca un partener de incredere ce a fost intotdeauna alaturi de clientul sau. Ne-am pus astfel in slujba clientului pentru realizarea cu succes a proiectului sau venind cu toate solutiile tehnice necesare in acest sens.

Citeste mai mult

INCHIRIERE SI VANZARE CORTURI