Galerie

Cu o experienta in piata romaneasca de inchiriere si vanzare corturi profesionale de peste 15 ani firma noastra a patruns in multe ramuri de activitate economica.  Una dintre cele mai importante astfel de ramuri economice reprezinta sectorul industrial unde corturile noastre tip hala au asigurat necesarul de spatiu acoperit oferind diverse moduri specifice de rezolvare a multiplelor probleme de logistica  in domeniu. Aici putem vorbi de spatii depozitare unde am montat corturile tip hala pana la probleme de gestionare personal si diverse spatii cu destinatii tehnice.

Corturi Industriale

 

 

Corturile dedicate activitatilor sportive au avut o dubla componenta: o componenta a fost cuprinsa de realizarea evenimentelor cu caracter temporar, iar cealalta componenta de constructii de corturi permanente, scopul de a gazdui pe termen nelimitat diverse activitati si jocuri sportive.

Evenimente Sportive

 

 

 

In domeniul evenimentelor am oferit o gama variata de corturi de la cele mai mici pana la cele mai mari reusind sa raspundem la nevoile individuale, personalizate ale fiecarui client si deci pastrand astfel specificul unicat la nivel de imagine.

Evenimente Artistice

 

 

Evenimentele corporatiste au reprezentat o cerere constanta in activitatea noastra si am adus de fiecare data un nivel de eleganta si eficienta alaturi de calitatea corturilor si a echipei dedicate in implementarea proiectelor cerute.

Evenimente Corporatiste

 

AgriPlanta

 

Targuri Expozitionale

 

Saloane Auto

 

Festivale de bere

© 2023 ExpoZone
Cookies allow us to offer our services. By using our services, you accept our use of cookies.  Accept