Despre noi

Primele corturi

In 2005, am realizat primul cort de anvergura din Romania. Acest cort de evenimente ce avea o deschidere impresionanta de 40m si servea ca spatiu de expozitie in cadrul targului de masini auto de la ROMAERO, SIAB 2005. 
In acelasi an a avut loc deschiderea lantului de magazine Kaufland din Romania pentru care am realizat diferite extinderi cu caracter temporar prin construirea unor anexe din aceste noi structuri modulare. Aceste corturi de evenimente puteau servi in perioade de maxima afluenta de clienti, asa cum a si fost cazul, in primele luni in care au fost deschise mai multe magazine in toata tara. 

 

In prezent

Astazi firma noasta asigura intreaga logistica de constructie a evenimentelor, targurilor,  si 
expozitiilor din toata tara. Aici facem referire la realizarea de corturi de evenimente, pavilion modular, cu dotari complete adica: platforma, mocheta, iluminat, voal pentru interior, etc. in suprafata de peste 2000mp cu oferta completa de standuri expozitionale. 
Pe langa forma de inchiriere sub care oferim aceste corturi de evenimente, avem de asemenea oferta de vanzare corturi evenimente  intr-o gama variata. Avand in tot acest timp construite bune relatii comerciale cu furnizori de incredere din intreaga Europa, putand oferi expertize si materiale de inalta calitate la preturi competitive. 

 

Concluzie

Priviind in urma cu 10 ani de la inceperea primelor montaje de corturi si pana in prezent, firma noasta s-a remarcat ca un partnener de incredere ce a fost intotdeauna alaturi de clientul sau. Ne-am pus astfel in slujba clientului pentru realizarea cu succes a evenimentului sau venind cu toate solutiile tehnice necesare in acest sens.

 

 

© 2018 ExpoZone